Babyconnect: implementatie gestart

HINQ is de leverancier die met een viewer het Integraal Geboortezorg Dossier in Brabant en Limburg mogelijk gaat maken. Bestuurder Hans Niendieker van HINQ en Mireille Wolleswinkel (penvoerder) ondertekenden het contract en nodigden daar het projectteam van Babyconnect bij uit, zie foto. De achterliggende stukken zijn intussen door vrijwel alle aan Babyconnect Brabant en Babyconnect Limburg deelnemende organisaties ondertekend.

 

Alle leveranciers informatiesystemen aan boord
Na een intensief afstemmingstraject met Onatal en Orfeus hebben ook deze leveranciers van verloskundiginformatiesystemen hun handtekening gezet. Als projectteam zijn we bezig met de technische implementatie bij de ziekenhuizen en treffen we voorbereidingen met de leveranciers in de kraamzorg. Ontzettend fijn dat we nu de implementatie van de viewer bij alle gebruikers kunnen gaan inplannen. Gebruik komt in zicht!

RZCC is benieuwd wat de viewer in netwerkzorg kan betekenen. Ben je nieuwsgierig naar Babyconnect of het gebruik van de viewer van HINQ? Neem dan gerust contact met ons op via info@rzcc.nl.

Ondertekening contract Babyconnect - HINQ

Op de foto staan van boven naar beneden, van links naar rechts: Martine Kokkelmans, Jolanda Liebregts, Renée Broomans, Evi van der Linden, Mireille Wolleswinkel, Hans Niendieker, Pieter Don en Bauke Gijsbers. Eva de Groot en Hans Nuismer ontbreken op de foto.