Nieuwe projectcoördinator LSP versterkt RZCC-team

Pleuntje Kleintjes versterkt sinds 1 mei het RZCC-team als projectcoördinator Landelijk SchakelPunt (LSP) en ZorgMail. In deze rol is Pleuntje verantwoordelijk voor alle inhoudelijke taken rondom het LSP en het behalen van de vooraf gestelde (regionale) doelen in samenwerking met VZVZ. Pleuntje onderhoudt hiervoor het contact met alle huisartsen en apotheken in de regio Zuidoost-Brabant en is voor hen ook aanspreekpunt voor alle vragen rondom het LSP. Daarnaast zal de nieuwe projectcoördinator zich ook inzetten voor alle vragen rondom ZorgMail vanuit de tweedelijns. Dit betekent het afhandelen van alle nieuwe aanvragen en het fungeren als aanspreekpunt met betrekking tot alle ZorgMail-vragen uit de regio.

Pleuntje studeert HBO-Verpleegkundige aan Avans Hogeschool Breda en heeft deze studie bijna afgerond. Voorheen werkte ze onder andere voor het EPD bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Naast deze functies heeft Pleuntje ook nog gewerkt als office manager en werkt zij nog altijd in de horeca. Vanuit haar diverse werkervaringen neemt Pleuntje veel mensenkennis en sociale vaardigheden mee. “Vanuit mijn studie, stages en werk voor het EPD heb ik de zorgsector goed leren kennen en weet ik ook waar de drukpunten zich bevinden als het op verandering en implementatie aankomt”, zegt Pleuntje. “Ik ben praktisch ingesteld en denk dat ik aan het creatieve proces wat er bij projectcoördinatie komt kijken, een heel eigen draai kan geven.”

Pleuntje zal vanaf nu binnen RZCC de contactpersoon zijn voor alle vragen rondom tweedelijns ZorgMail en LSP-coördinatie in Oost-Brabant. Pleuntje: “Ik hoop bij te kunnen dragen aan de positieve en creatieve werksfeer die er nu al heerst bij RZCC. Er is in ieder geval genoeg ruimte om vragen te stellen en mezelf verder te ontwikkelen. Dat komt helemaal goed binnen dit leuke en jonge team.”