RZCC

Nicole Mølby-Bueters

Nicole Molby-BuetersOp dit moment ben ik Hoofd HR en Lid van het MT van Philips HealthSuite Platforms en leid ik het internationaal strategische HR-beleid en de programma’s voor competentieontwikkeling, cultuur en leiderschap voor de digitale bedrijfsonderdelen in Innovatie. Ik ben nauw betrokken bij de digitale transformatie van Philips.

Verder heb ik binnen Philips verschillende functies bekleed, zoals Hoofd HR voor de CTO-organisatie en Hoofd Werving & Selectie voor Philips Benelux. Daarvoor heb ik jaren in softwarevertaling gewerkt in Nederland en in Ierland en Denemarken, zowel in Microsoft als in een aantal start-ups als Operations Manager en Business Manager.

Via mijn werk, maar ook uit persoonlijke ervaringen heb ik veel meer inzicht gekregen in de complexiteit en het belang van goede gegevensuitwisseling in de gezondheidszorg en het centraal stellen van het belang van patiënten hierin. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen en het succes van RZCC.

Naar de LinkedIn-pagina van Nicole Mølby-Bueters