Stackr

Stackr brengt de juiste informatie op de juiste plaats, voor zorgverleners én voor patiënten. Zo krijgt de patiënt meer regie en bouwen we samen met zorgverleners aan passende en betaalbare zorg.

Universeel en veilig
Stackr is een platform, een universele oplossing voor uitwisseling van zorginformatie, dat geschikt is voor aansluiting van alle informatiesystemen van uiteenlopende leveranciers. Veiligheid is gegarandeerd: Stackr werkt volgens landelijke standaarden, heeft het MedMij-label en is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Op deze 3 manieren helpt Stackr zorgverleners bij de uitwisseling van data in de zorg:

Voor wie is Stackr?
Voor alle zorgverleners die veilig en efficiënt informatie willen uitwisselen met andere zorgverleners en patiënten. Het maakt daarbij niet uit of de zorgverlener met een enkelvoudig of juist met meerdere complexe informatiesystemen werkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rol RZCC
Stackr is bedacht en ontwikkeld door klinisch informatici van het RZCC en in samenwerking met een leverancier (Itzos) gebouwd op het Intersystems platform. Het blijkt goed te werken en is op dit moment onderdeel van de PGO-proef in de Achtse Barrier in Eindhoven. Als RSO zijn we niet voornemens om Stackr zelf te blijven exploiteren en bezinnen ons momenteel op de toekomstige inbedding.

Meer informatie
Wij vertellen graag over Stackr. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Mireille Wolleswinkel of Angélique van der Veer via telefoonnummer 040 – 23 93 000.


De voordelen van een zorgdataplatform voor iedereen

  • Eén aansluiting per zorgaanbieder: een universeel netwerk voor het delen van zorgdata met wie jij wilt
  • Toegankelijk voor iedereen: geschikt voor alle organisaties in jouw zorgnetwerk
  • Veilig en betrouwbaar: gegevensuitwisseling volgens de nieuwste standaarden, wet- en regelgeving